תבשיל בקר ותפוחי אדמה טעים
תבשיל בקר ותפוחי אדמה טעים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. אם יש לך בצל, קרם מרוכז של מרק פטריות, קיצור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תבשיל בקר ותפוחי אדמה, תבשיל בשר תפוחי אדמה בשכבות, ו תבשיל נאצ'ו בקר ותפוחי אדמה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת גדולה על חום גבוה, להמיס את התקצור במהירות חום את הבשר הטחון עם הבצל. מערבבים במים ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 30 דקות.
בקערה בינונית, מערבבים היטב את הקרם המרוכז של מרק פטריות, שמנת חמוצה, חלב, מלח ופלפל. תניח בצד.
יוצקים תערובת בשר לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. סדר תפוחי אדמה על הבשר.
יוצקים תערובת מרק על תפוחי האדמה.
מפזרים גבינת צ ' דר. למעלה עם דגני פתית מחיטה מלאה.
אופים בתנור שחומם מראש, חשוף, במשך 1 1/2 שעות.