תבשיל בקר מבושל איטי לבבי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -20 דקות. הציון הזה די טוב. נסו תבשיל בקר מוכח מבושל איטי, תבשיל בקר איטי לבבי, ו תבשיל בקר לבבי לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות שים בשר תבשיל בשר, תפוחי אדמה,בצל וגזר בתוך סיר איטי.
מוסיפים לתערובת הבקר רוטב עגבניות, מים, יין אדום, קוביות מרק בקר, תערובת מרק בצל, רוזמרין, אבקת שום, מלח ופלפל; מערבבים בעדינות.
מקציפים עמילן תירס למים עד להמסה; מערבבים בעדינות לתערובת הבקר.
מרכיבים מנות :
2 2 כפיות קינמון 907 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. בשר בקר, גזוז וחתוך לקוביות 1 אינץ 227 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. 1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גזר קצוץ 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' אפונה קפואה 1 אוראו ממולאים כפולים רוזמרין מיובש 28 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. חבילת תערובת מרק בצל יבש (כגון Lipton®) 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר יין אדום יבש 1 אוראו ממולאים כפולים פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי 1 צביטה 2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא 425 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. תפוחי אדמה חדשים, מנוקזים ורבעים 1 בצל, קצוץ 1 אוראו ממולאים כפולים לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' מים קרים