תבשיל בקר מנחם...בדיוק כמו שסבתא הייתה מכינה.
תבשיל בקר מנחם...בדיוק כמו שסבא היה מכין יכול להיות המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו מרק בקר, תפוחי אדמה, עגבניות מבושלות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו נזיד ג'ינג'ר-ביף של סבתא., נזיד ג'ינג'ר-ביף של סבתא., ו תבשיל בשר מנחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית על בינוני נמוך בתנור הולנדי או סיר מרק גדול.
יוצקים קמח לתוך שקית ניילון (גלון 1).
מניחים בתוך קוביות בשר & לנער במרץ.מערבולת בשר w/ כף עץ מעיל ביסודיות.
יוצקים בשר בצל קצוץ דק לתנור הולנדי.המתן כ 1.5 דקות ולאחר מכן להוסיף 2 כפית שום,.שאריות קמח, מלח ופלפל. מערבבים עד השחמה.(להיזהר לא לשרוף את השום).
מוסיפים גזר קצוץ דק, סלרי קצוץ דק, בצל קצוץ ומערבבים.
מוסיפים מרק, תפוחי אדמה, בצל קצוץ, שום שנותר, פטרוזיליה, טימין, בזיליקום, ואז מערבבים.מביאים לרתיחה, מערבבים ומפחיתים את החום לנמוך. כיסוי & מבשלים במשך 1.5 שעות, stirrin לעתים קרובות (כ. כל 20-30 דקות.).
מוסיפים עגבניות מבושלות, גזר פרוס וסלרי. מערבבים היטב ומבשלים 25 דקות.
מוסיפים פטריות ואפונה (אם רלוונטי) ומערבבים. לבשל במשך 5 דקות.מרק כפית לתוך קערות ומגישים w / שאור קלוי או לחם צרפתי w / חמאה.אפשר להתקרר מעט לפני האוכל. (מרק יהיה רותח חם.) Enjoy: 0).