תבשיל בקר צרפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בשר צרפתי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 269 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך מלח ופלפל, תפוחי אדמה, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל בקר צרפתי, תבשיל בקר צרפתי, ו תבשיל בקר צרפתי.
הוראות
שלב בשר וקמח בשקית אחסון מזון פלסטיק גדולה לזרוק מעיל באופן שווה.
בשנת סיר 6 ליטר בשר חום בשמן צמחי חם. מתבלים במלח ופלפל, אם תרצה.
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות, מרק בשר, גזר, תפוחי אדמה וקורנית. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי; ומבשלים במשך 1 שעה או עד בשר רך.