תבשיל בראנץ ' נפוח-פנקייק
בראנץ ' נפוח פנקייק הוא תבשיל ללא גלוטן וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם מלח, גבינה שוויצרית, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה מושלם עבור חג המולד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פנקייק אגס נפוח, פנקייק מנופח עם תותים, ו פנקייק דובדבן מנופח (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
מניחים חמאה בצלחת; מניחים בתנור עד מומס, כ -10 דקות.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, 1 כוס חלב ו 2 ביצים עם מקצף עד גושים זעירים להישאר.
יוצקים חמאה בתבנית אפייה.
שכבה עם גבינה שוויצרית, חזיר, בייקון וגבינת צ ' דר. בקערה גדולה, לערבב שנותר 1 כוס חלב, נותרו 6 ביצים, מלח, חרדל ואגוז מוסקט.
אופים חשפו 35 עד 40 דקות או עד חום זהוב.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.