קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל ברווז ביין אדום

תבשיל ברווז ביין אדום
גשו לסופר וקנו ציר עוף, צלעות סלרי, גרגרי ערער ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 85%. מתכונים דומים: ברווז עם שזיפים מיובשים ביין אדום, פפרדלה עם ברווז מבושל יין אדום, ו רגלי ברווז צלויות ברוטב יין אדום.

הוראות

1
הסר את הרגליים מהברווזים וחתך אותם למקלות תיפוף וירכיים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
ברווזברווז
2
הסר את כל השדיים על העצם. פיצול כל שד במרכז, ולאחר מכן לחתוך את השדיים במחצית לרוחב דרך העצמות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
3
לחתוך ולהשליך כמה שיותר שומן מן הפגר ככל האפשר. קוצצים את עצמות הגב והצוואר ל-2 או 3 חתיכות. מתבלים את חתיכות הברווז ואת העצמות השמורות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ברווז שלםברווז שלם
4
מסדרים את חתיכות הברווז ואת העצמות במחבת גדולה, נירוסטה עמוקה צלייה. פזר את השאלוט, גזר, בצל צהוב, סלרי, פלפל, גרגרי ערער, עלי דפנה ו -8 של עלי הקורנית על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
בצל צהובבצל צהוב
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
יוצקים את היין האדום על הבשר והעצמות, מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה. להפוך את הברווז והעצמות במרינדה כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
ברווז שלםברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר את חתיכות ברווז ועצמות מן המרינדה יבש לטפוח. מסננים את המרינדה במסננת; שומרים את הנוזל והירקות בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את הירקות סחוטים ואת הראש של שום, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה עד שהנוזל מתאדה והירקות מתחילים להשחים. להפחית את החום עד מתון ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות משחימים באופן שווה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
10
הסר מהחום.
11
להחזיר את כל הברווז לתבשיל ולהוסיף את רסק העגבניות, ערבוב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
12
מפזרים את שאר 2 כפות קמח ומערבבים כדי לחמם קלות את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
13
מוסיפים את הירקות מהמחבת ואת המרינדה השמורה ומביאים לרתיחה. מכסים עם סיבוב של נייר קלף ומכסה וצמה בתנור במשך 1 1/4 שעות; לרפרף את השומן כל 20 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את בצל cipolline עם ציר עוף, סוכר, 1 כף חמאה ואת הנותרים טימין sprig ו שן שום. מתבלים במלח ופלפל. מכסים עם סיבוב של נייר קלף ומבשלים על אש נמוכה עד הבצל מכרז, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
15
הסר מהחום.
16
יוצקים 2 סנטימטרים של מים לסיר קטן, מוסיפים את הבייקון ומביאים לרתיחה; לנקז יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
17
במחבת גדולה, להמיס את הנותרים 1 כף חמאה על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
18
מוסיפים את הבייקון ומבשלים, משליכים, עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
19
מוסיפים את chanterelles, מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 8 דקות; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
20
כאשר הברווז נעשה, להעביר את מקלות התיפוף, הירכיים והשדיים לקערה הגשה. מסננים את התוכן של התבשיל דרך מסננת גסה להגדיר מעל קערה גדולה, לחיצה על המוצקים כדי לחלץ נוזל רב ככל האפשר; להשליך את המוצקים. תרפרפי את השומן מרוטב היין האדום.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה

מרכיבים

170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייקון, פרוס 1/3 אינץ עבה לחתוך לרוחב לרצועות 1/4 אינץבייקון, פרוס 1/3 אינץ עבה לחתוך לרוחב לרצועות 1/4 אינץ23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת20פלפל שחור, מרוסקפלפל שחור, מרוסק5גזר, פרוס דקגזר, פרוס דק7צלעות סלרי, חצייה פרוסה דקצלעות סלרי, חצייה פרוסה דק170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)chanterelles או פטריות בר אחרות, לחתוך אם גדולchanterelles או פטריות בר אחרות, לחתוך אם גדול2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף או מרק דל נתרן משומרציר עוף או מרק דל נתרן משומר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עירית קצוצה דק או פטרוזיליה שטוחהעירית קצוצה דק או פטרוזיליה שטוחה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2בקבוקיםיין אדום בעל גוף מלא, כמו סירהיין אדום בעל גוף מלא, כמו סירה1ראששום, חצץ חצץ, בתוספת 1 ציפורן קלופהשום, חצץ חצץ, בתוספת 1 ציפורן קלופה8גרגרי ערערגרגרי ערער3(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)12smallscipolline או בצל פנינה, קלופיםcipolline או בצל פנינה, קלופים6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי10שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק0(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק9עלי קורניתעלי קורנית1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה4(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח6ריבס, קצוץ טרי או קפואמיםמים2בצל צהוב, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץבצל צהוב, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ3קילוגרםברווזים, רצוי מוסקובי (על כל אחד)ברווזים, רצוי מוסקובי (על כל אחד)