תבשיל בשר איטלקי מבושל איטי
מתכון Zesty איטי סיר צלי איטלקי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ, בשר בקר בתחתית צלי עגול, סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: תבשיל בשר איטי מתובלן צלי איטלקי, בישול איטי צלי בלסמי, ו לזניה האיטית מבשלים איטלקית Zesty.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה, גזר, סלרי ועגבניות 3 1/2-qt. בישול איטי. צלי העונה עם פלפל ומקום על גבי. מערבבים מרק, מים, פלפל, שום, בזיליקום, אורגנו, פטרוזיליה וחומץ.
לשפוך על כל. מכסים ומבשלים על 10 עד 12 שעות נמוכות.** טיפ: עבור רוטב סמיך יותר, מערבבים 1/4 כוס קמח לכל המטרה ומי כוס 1/2.
הסר צלי מכיריים. מערבבים תערובת קמח לתוך סיר, מכסים ומבשלים על גבוה על 10 דקות. או עד תערובת רותח ומתעבה. * כדי לצלות שום, מניחים נורת שום שלמה על חתיכת רדיד אלומיניום.
טפטוף עם שמן צמחי לעטוף. צלוי ב-350F, ל-45 דקות. או עד שתתרכך. לקלף ולקצוץ שום. ** או על גבוה 5 עד 6 hr.