תבשיל בקר טחון בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך marjoram, בצל, מרק ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-35 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . מתכונים דומים: בישול איטי בשר בקר סטרוגנוף, בישול איטי טחון בשר בקר וגבינה פסטה, ו בישול איטי האהוב בשר טחון ושעועית.
הוראות
1
מבשלים ומערבבים בשר טחון במחבת מעל חום בינוני עם בצל ושום עד הבשר הוא השחמה לחלוטין, על 10 דקות.