תבשיל בשר עם צלעות בפפריקה
נזיד בשר עם צלעות פפריקה יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 879 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 68 גרם של שומן למנה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, קמח, צלעות בקר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל בקר עם בירה ופפריקה, תבשיל בשר בקר עם שיכר, ו נזיד בקר עם פפריקה מתוקה וחמה מטריאסטה.
הוראות
מערבבים קמח, פפריקה חמה, פפריקה מעושנת, 1 כפית. מלח, ו-1 כפית. פלפל בקערה גדולה או שקית פלסטיק resealable גדולה. עבודה בקבוצות של 2 או 3, לזרוק צלעות קצרות עם תערובת קמח.
בתנור הולנדי גדול או סיר ovenproof כבד אחר על אש בינונית גבוהה, לבשל בייקון עד שומן הופך.
מעבירים בייקון עם כפית מחוררת למגבות נייר ושמורה.
יוצקים את כל אבל 1 כף. שמן מחשיש.
מוסיפים צלעות קצרות וחום מכל הצדדים, 3 עד 5 דקות לכל צד.
קוצצים קותלי חזיר שמורים ומניחים בצד.
להעביר צלעות קצרות לצלחת ושמורה.
מוסיפים בצל ו 1/2 כפית. מלח לסיר ומבשל, ערבוב, עד שהתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים בירה, באמצעות כף עץ או מרית, לגרד את כל חתיכות משחי על החלק התחתון של המחבת.
מוסיפים עגבניות ומיצים שלהם בייקון שמורות. להגדיל את החום גבוה ולהביא תערובת לרתיחה. להחזיר צלעות קצרות לסיר, לכסות, ואופים שעתיים.
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לתוך 1-in. חלקים.
מוסיפים לצלעות קצרות, מכסים ואופים עד שתפוחי האדמה רכים והבשר מתרחק בקלות מהעצם, כ -30 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. כפית עודף שומן ומגישים חם.