תבשיל דגים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. זה מושלם עבור סתיו. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך מים, צדפות, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 דקות. נסו מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס), תבשיל דגים, ו תבשיל דגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים עגבניות, מיץ צדפות, מים ומרק עוף; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, ולהוסיף מאכלי ים. כיסוי, ומבשלים עד סנאפר וצדפות אטומות וצדפות נפתחו, כ -12 דקות. (להשליך את כל צדפות שלא נפתחות.)
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
קישואים, לא קלופים וקצוצים
סנאפר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.