קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

תבשיל דגים ברזילאי

תבשיל דגים ברזילאי
תבשיל דגים ברזילאי דורש כ 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 399 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 194 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם פילה אמנון, חלב קוקוס, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חלב קוקוס משומר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ליים בריאות כקינוח. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 94%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל דגים ברזילאי, תבשיל דגים ברזילאי, ו מוקקה-תבשיל דגים ברזילאי.

הוראות

1
מערבבים יחד את מיץ הסיד, כמון, פפריקה, שום, מלח ופלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את האמנון וזורקים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 20 דקות, עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
3
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מטגנים במהירות את הבצל בשמן 1 עד 2 דקות. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים את הפלפלים, הטילפיה והעגבניות לקוביות לסיר בשכבות הבאות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
אמנוןאמנון
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
יוצקים את חלב הקוקוס על התערובת. מכסים את הסיר ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם. מוסיפים את הכוסברה וממשיכים לבשל עד שהביצה מבושלת לחלוטין, עוד 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
אמנוןאמנון
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.