תבשיל דגים ברזילאי (Moqueca de Peixe) הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם עגבניות, בצל ירוק, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל דגים ברזילאי (Moqueca De Peixe), מוקקה-תבשיל דגים ברזילאי, ו עבור מוקקה (תבשיל דגים ברזילאי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה; לזרוק מעיל. להשרות במקרר 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיף את הבצל, פלפלים, בצל ירוק, שום, עלה דפנה; לבשל 6 דקות, ערבוב מדי פעם. להגדיל את החום בינוני גבוה; להוסיף עגבניות, ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
גב שומן חזיר
שום גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים 1/4 כוס כוס כוס כוסברה, מיץ צדפות ומרק. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
גב שומן חזיר
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
מניחים שליש תערובת ירקות בבלנדר, ו מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים תערובת ירקות מחית למחבת. חזור על הנוהל עם תערובת ירקות נותרת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים חלב קוקוס ופלפל אדום לתערובת ירקות מחית. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; לבשל 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8
מוסיפים תערובת דגים; מבשלים 3 דקות או עד שהדגים נעשים.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.