נזיד דייגים הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 55 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מלח כשר, מרק עוף, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל דייגים, תבשיל דייגים אירי, ו תבשיל דייגים סיציליאני.
הוראות
1
שום סאוט שאלוט בסיר עם שמן זית במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים מלח רסק עגבניות; מבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
3
מוסיפים בירה ומבשלים עד שנספגים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ
4
מוסיפים מרק עוף; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
5
מוסיפים פילה עגבניות והליבוט חתוכים לחתיכות; מבשלים, מכוסים, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוט
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6
מוסיפים מולים וקילופים טריים או מופשרים שרימפס קפוא ומבשלים 5 דקות יותר.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.