תבשיל הגזר של אמא
תבשיל הגזר של אמא לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 8. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם עבור סתיו. לכו לחנות ואספו מלוחים, גזר, עיבדו גבינה אמריקאית ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה די רע. נסו עוגת הגזר של אמא, עוגת אננס-גזר של אמא, ו לא סלט הגזר/צימוקים/תפוחים של אמא שלי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים גזר בסיר ומכסים במים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים עד שהם רכים, כ -10 דקות.
מסננים; מניחים בתוך 1-1/2-קוט משומן. תבנית אפייה. בסיר קטן ממיסים 1/4 כוס חמאה וגבינה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מערבבים שמיר.
יוצקים על הגזר. זורקים את המלוחים ואת החמאה שנותרה; מפזרים מעל גזר.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 25-30 דקות או עד להשחמה קלה ומבעבעת.