תבשיל הודו
תבשיל טורקיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. . אם יש לך פלפל פימנטו, הודו, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו תבשיל הודו, תבשיל הודו, ו תבשיל הודו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קל לרתיחה; לבשל סלרי לרתיחה עד במכרז, 5 עד 10 דקות; לנקז.
מחממים חמאה במחבת על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ופלפל בחמאה המומסת עד שהתרככה, 5 עד 10 דקות.
מקציפים קמח לתערובת בצל עד שהחמאה והקמח יוצרים משחה.
מוסיפים מרק פטריות, חלב ופטריות; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהתערובת חלקה, 5 עד 10 דקות.
מערבבים הודו, סלרי, פלפלים פימנטו, שקדים ומלח לתערובת מרק פטריות; מבשלים ומערבבים עד מחומם דרך, כ 5 דקות.
יוצקים תערובת לתוך תבשיל קדרה 2 ליטר; העליון עם פירורי לחם וגבינת צ ' דר.
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע וגבינה מותכת, 30 עד 40 דקות.