תבשיל חומוס ותרד
חומוס ותרד תבשיל הוא טבעוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 375 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם שמן זית, מים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל תרד, עגבניות וחומוס, תבשיל חומוס עם תרד וצ'וריסו, ו תבשיל תרד וחומוס סיר חרס.
הוראות
יוצקים את המים למחבת עמוקה גדולה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את עלי התרד ומבשלים על אש גבוהה, משליכים לעתים קרובות, עד נבול, על 2 דקות.
מסננים את התרד במסננת, לוחצים חזק על העלים כדי לחלץ את הנוזל. קוצצים גס את התרד.
באמצעות הצד השטוח של סכין גדולה, מועך את השום למשחה עם 1/2 כפית מלח וזעפרן.
מעבירים את משחת השום לקערה קטנה.
מוסיפים את הפפריקה, כמון, ציפורן ופלפל שחור ומחית עד בשילוב. מערבבים ב 1/4 כוס של חומוס נוזלי.
הוסף 2 כפות של שמן זית למחבת וחום עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל והעגבניה ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתרככים, כ 3 דקות.
מוסיפים את רוטב השום המתובל לבצל ועגבניה במחבת ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את החומוס ואת הנוזל שנותר למחבת.
מוסיפים את הצימוקים ומביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני.
מוסיף את התרד, להפחית את החום עד בינוני, ומבשלים במשך 15 דקות.
מעבירים את תבשיל החומוס ל 4 קערות עמוקות, לטפטף את הנותרים 2 כפות שמן זית על גבי, ומגישים.