תבשיל חזיר, ברוקולי ואורז
בשר חזיר, ברוקולי ותבשיל אורז עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . אם יש לך פלפל טחון, קרם מרוכז של מרק סלרי, אבקת קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-93 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו אורז ירוק (ברוקולי, גבינה ותבשיל אורז), תבשיל ברוקולי ואורז, ו תבשיל חזיר, ברוקולי ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים אורז ומים בסיר מעל חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה. לאחר המים רותחים, להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 20 דקות, או עד האורז הוא רך.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את החזיר הקוביות, אורז וברוקולי. מערבבים בקרם של מרק סלרי ומיונז, ואז מתבלים עם פלפל ואבקת קארי.
העברה לתבנית אפייה 9x13 אינץ', ומכסה בנייר אלומיניום.
אופים במשך 45 עד 50 דקות בתנור שחומם מראש, עד מחומם באופן שווה דרך.
הסר את רדיד אלומיניום במשך 5 הדקות האחרונות בתנור.