קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות52
מגזין

תבשיל חזיר ותפוחי אדמה איטלקי

תבשיל חזיר ותפוחי אדמה איטלקי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? תבשיל חזיר ותפוחי אדמה איטלקי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 42 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 321 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פלפל, תפוחי אדמה, גבינת פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. עם כפית ציון 68%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: תבשיל תפוחי אדמה איטלקי, תבשיל תפוחי אדמה איטלקי, ו תבשיל בטטה הודו איטלקי.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה ומים בכלי בטוח למיקרוגל. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 5 דקות או עד שהם כמעט רכים; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
מניחים תפוחי אדמה בתוך 13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מפזרים שום, מלח ופלפל. למעלה עם צלעות חזיר ורוטב מרינדה. מכסים ואופים בחום של 350 אפים למשך 40-45 דקות או עד שמדחום המוחדר לחזיר קורא 145 אפים ותפוחי אדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
צלעות חזירצלעות חזיר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
5
אופים, לא מכוסים, 3-5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו
פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו
צבע: אדום סגול עמוק אך בהיר ומרוכז במיוחד.זר פרחים: אינטנסיבי ומורכב במיוחד עם ניחוחות של דובדבנים ופטל בליווי הצללות קלות וחריפות.טעם: ההשפעה בפה היא חדה אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים בהם בולטים אלה רכים ומעוגלים היטב. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת בהעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך שאינו רגיל לקיאנטי קלאסיקו רגיל.מסקנות: מי שטוען שקיאנטי קלאסיקו הוא יין עוקצני ומחוספס ישנה את דעתו לאחר שטעם את שנת 1999 הזו, שמוכנה לשתייה כעת אך תשתפר לפחות חמש שנים נוספות.אלכוהול: 13.5% לפי נפח