קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות52
מגזין

תבשיל חזיר ותפוחי אדמה איטלקי

תבשיל חזיר ותפוחי אדמה איטלקי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? תבשיל חזיר ותפוחי אדמה איטלקי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 42 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 321 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פלפל, תפוחי אדמה, גבינת פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. עם כפית ציון 68%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: תבשיל תפוחי אדמה איטלקי, תבשיל תפוחי אדמה איטלקי, ו תבשיל בטטה הודו איטלקי.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה ומים בכלי בטוח למיקרוגל. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 5 דקות או עד שהם כמעט רכים; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2
מניחים תפוחי אדמה בתוך 13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מפזרים שום, מלח ופלפל. למעלה עם צלעות חזיר ורוטב מרינדה. מכסים ואופים בחום של 350 אפים למשך 40-45 דקות או עד שמדחום המוחדר לחזיר קורא 145 אפים ותפוחי אדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
אופים, לא מכוסים, 3-5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו
פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו
צבע: אדום סגול עמוק אך בהיר ומרוכז במיוחד.זר פרחים: אינטנסיבי ומורכב במיוחד עם ניחוחות של דובדבנים ופטל בליווי הצללות קלות וחריפות.טעם: ההשפעה בפה היא חדה אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים בהם בולטים אלה רכים ומעוגלים היטב. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת בהעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך שאינו רגיל לקיאנטי קלאסיקו רגיל.מסקנות: מי שטוען שקיאנטי קלאסיקו הוא יין עוקצני ומחוספס ישנה את דעתו לאחר שטעם את שנת 1999 הזו, שמוכנה לשתייה כעת אך תשתפר לפחות חמש שנים נוספות.אלכוהול: 13.5% לפי נפח