תבשיל טונה
תבשיל טונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה מושלם עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אטריות פטוצ'יני, טונאן במים, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, תבשיל טונה, ו תבשיל טונה חדש.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
מניחים לחם במעבד מזון ודופק במשך 30 שניות לתוך פירורי לחם (עושה על 2 1/2 עד 3 פירורי כוסות).
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב, עד בצל רך שקוף, 8 דקות.
מוסיפים סלרי ומבשלים, ערבוב, עד רק במכרז, 6 דקות.
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב, עד פטריות לשחרר את המים שלהם, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים מיד ובמרץ עם כף עץ עד שהקמח משולב לחלוטין בתערובת הירקות עד שאין גושי קמח.
מוסיפים חלב ומרק, מערבבים לשלב ולהביא תערובת לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום לרתיחה נמרצת ולבשל, ערבוב, עד הנוזל יש thicke נד מופחת על ידי כ 1/2 כוס, 7 עד 8 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים לשלב.
מערבבים פסטה מבושלת, תערובת ירקות נוזלי, ברוקולי, אפונה וטונה וזורק לשלב.
יוצקים לתוך תבשיל 9 על ידי 13 אינץ'. למעלה עם פירורי לחם.
אופים במשך 25 דקות, או עד פירורים הם חום זהוב קלוי.