קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

תבשיל טונה עם אטריות

תבשיל טונה עם אטריות
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? תבשיל הטונה אטריות של סאני יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 728 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם בצל, ציר עוף, שקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: תבשיל טונה עם אטריות, תבשיל אטריות טונה, ו תבשיל אטריות טונה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור התבשיל: מחממים את התנור ל 375מעלות F. חמאה צלחת 13 על ידי 9 אינץ ' או צלחת לזניה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מבשלים את האטריות ביצה במים רותחים מומלחים על פי הוראות החבילה עבור אל דנטה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מסננים ומיד למקם את האטריות בקערה גדולה מלאה במי קרח כדי לעצור את הבישול. לאחר מקורר, לנקז ולאחר מכן לשפוך את הפסטה לתוך קערה גדולה עם טונה, אפונה ושני הגבינות. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
במחבת גדולה עם צדדים ישרים, מוסיפים את 2 כפות חמאה, שמן זית, בצל וקורנית. מתבלים עם קמצוץ מלח ופלפל ומבשלים בחום בינוני עד שהבצל רך ושקוף, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ומבשלים בעדינות עד רך וכהה, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר ואת חזרת, ואז מפזרים את הקמח על כל המחבת. מערבבים כדי לעזור הקמח להשרות לתוך הירקות ומבשלים דקה יותר לאבד את טעם הקמח. להעלות את החום בינוני גבוה ולהוסיף את ציר העוף. מבשלים עד מעובה מעט, כ 5 דקות, ולאחר מכן לאט לערבב את השמנת הכבדה. מבשלים עד הקרם מעובה מעט, על 4 דקות יותר. טעם ותיבול עם מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
חזרתחזרת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
יוצקים את רוטב הפטריות על האטריות מוכנות בקערה הגדולה ומערבבים במהירות לשלב. מיד לשפוך לתוך המנה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
לציפוי: בקערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם ושמן זית. מתבלים עם קמצוץ מלח וטחינה או שתיים של פלפל. מערבבים עד הפירורים לספוג את השמן באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מפזרים את תערובת פירורי הלחם באופן שווה על החלק העליון של המנה והמקום, שנחשף, בתנור עד הצדדים הם מבעבעים והחלק העליון הוא חום זהוב, כ 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
תן לו לנוח 5 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות בלה בייבי, פרוספטריות בלה בייבי, פרוס2(חוֹרֶף)חמאה ועוד לתבנית אפייהחמאה ועוד לתבנית אפייה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טונה צהובת סנפיר או טונה מאלבקור בשמן, מנוקזת ומתנפנפת (מומלץ: אורטיז או קליפו)טונה צהובת סנפיר או טונה מאלבקור בשמן, מנוקזת ומתנפנפת (מומלץ: אורטיז או קליפו)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת צ'דר אירית גרוסהגבינת צ'דר אירית גרוסה3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן2(חוֹרֶף)קמחקמח1פיינטכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חזרת מוכנהחזרת מוכנה8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)3(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם panko (יפנית)פירורי לחם panko (יפנית)283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אפונה קפואה, מופשרתאפונה קפואה, מופשרת3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת צ'דר גרוסה וחדהגבינת צ'דר גרוסה וחדה340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)או 4 כוסות אטריות ביציםאו 4 כוסות אטריות ביצים1(יכול להיות או להרחיק)קורנית מיובשת שלמהקורנית מיובשת שלמה4(יכול להיות או להרחיק)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.