תבשיל טלה בניחוח הדרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל טלה ריחני הדר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 258 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם קינמון טחון, מלח כשר ופלפל, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו פלאן פורט ריחני הדרים, עוגיות גרניום בניחוח הדרים, ו הודו בריח הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני. מתבלים את הטלה במלח ופלפל.
מוסיף את הבשר לתבשיל ומבשל על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, על 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הבשר לצלחת גדולה.
מוסיפים את הגזר והבצל לתבשיל ומבשלים על אש מתונה עד שהתרככו, כ -10 דקות. תחזיר את הבשר לתבשיל.
מוסיף את הקינמון, allspice, לימון ותפוז חזה וקמצוץ נדיב של פלפל ומבשל, ערבוב, עד ריחני.
מוסיפים את העגבניות והמניות ומביאים את התבשיל לרתיחה.
מכסים חלקית את התבשיל ומבשלים מעל חום מתון עד הבשר הוא רק רך, 40 דקות. מערבבים באפונה ומבשלים חשופים עד שהבשר רך מאוד והרוטב מתעבה מעט, כ -10 דקות יותר. השליכו את תיבות הלימון והכתום והגשו.