תבשיל ירקות איטלקי
תבשיל ירקות איטלקי נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, פטרוזיליה, קישואים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה אדיר. מתכונים דומים: תבשיל ירקות איטלקי, תבשיל ירקות איטלקי (Ciambotta), ו תבשיל ירקות איטלקי (Ciambotta).
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, פלפל ושום; מטגנים 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים קישואים והבא 6 מרכיבים (קישואים דרך רוטב עגבניות); מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
מוסיפים שעועית, שעועית ירוקה ופטרוזיליה; מבשלים, חשופים, 5 דקות או עד מחומם היטב. מצקת לתוך 6 קערות; מפזרים גבינה.
מקשטים עם טימין טרי,אם תרצה.