תבשיל ירקות עם ציפוי טופו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב סויה, גזר, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: ציפוי טופו-תפוח, מחבת פשטידת ירקות עם ציפוי ביסקוויט צ'דר, ו מחבת פשטידת ירקות עם ציפוי ביסקוויט צ'דר.
הוראות
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוף
2
שמן חום במחבת כבדה עמוקה 12 עד 14 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז בצל sauté, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך ומתחיל חום, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני ולהוסיף כרוב, כרוב, גזר, מים, רוטב סויה, ומלח. (מחבת יהיה מלא, אבל נפח יפחת כמו קיטור ירקות.) לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם רק במכרז, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
(שמור 1 כף)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות