תבשיל כריך קציצה איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל כריך קציצה איטלקי. והוא יספק כ 7 מנות. מנה אחת מכילה 896 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, בשר טחון, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 62%. נסו כריך קציצה איטלקי, תבשיל כריך כדורי בשר, ו תבשיל כריך פיצה קציצה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
מערבבים יחד בצל, פירורי לחם, גבינת פרמזן ובשר טחון.
רול לתוך כדורי קוטר 1 אינץ', ומניחים בתבנית אפייה.
אופים במשך 15 עד 20 דקות, או עד בשר הוא כבר לא ורוד. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מסדרים את קוביות הלחם בשכבה אחת בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' ungreased.
מערבבים יחד את גבינת שמנת, מיונז, תיבול איטלקי ופלפל שחור עד חלקה.
מורחים תערובת זו על כל קוביית לחם.
מפזרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה מגוררת.
בקערה גדולה, מערבבים יחד רוטב ספגטי, מים ושום. מערבבים בעדינות כדורי בשר.
יוצקים את תערובת הלחם והגבינה בתבנית האפייה.
מפזרים את גבינת המוצרלה הנותרת באופן שווה מעל.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות, או עד מחומם דרך.