תבשיל עגבניות בייקון
תבשיל עגבניות בייקון לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 549 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לכו לחנות ואספו בייקון, בצל, מלח ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 43%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כריכי עגבניות ובייקון עם מאיו בזיליקום בייקון, תבשיל בייקון עוף, ו תבשיל בייקון וביצה.
הוראות
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה; ניקוז. במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מוציאים למגבות נייר לניקוז, שומרים 2 כפות טפטופים.
בטפטופים הקפיצו את הפלפל הירוק, הבצל, המלח, מיורן, טימין ופלפל למשך 5 דקות. מערבבים עגבניות. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 10 דקות. מערבבים פנימה את האטריות.
מעבירים ל -2 קו-טי משומן. תבנית אפייה. למעלה עם גבינה ובייקון שנותר.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 למשך 10-15 דקות או עד שהגבינה נמסה.