צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
לטאטא את soymilk ו מרוסק קוביות מרק לבשל, לטאטא ללא הרף, במשך 2 עד 3 דקות או עד עבה. מנמיכים את החום אם הרוטב נראה בישול מהר מדי.מערבבים זרע סלרי, אם משתמשים, ומניחים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
זרעי סלרי
סוימילק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מפזרים את רצועות החומוס הקצוצות או seitan באופן שווה על החלק התחתון של צלחת התבשיל. מכסים בשכבת ערמוני מים.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
Seitan
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
6
יוצקים את הרוטב מעל ומתפשטים באופן שווה כדי לכסות את העוף והמים chestnuts.In קערה בינונית, להשתמש במזלג לשלב את 1/4 כוס נמסה מרגרינה עם פירורי קרקר ריץ.