תבשיל עוף קטלאנית הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 994 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך גזר, שקדים blanched, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: חומוס קטלאנית ונזיד נקניק, תבשיל דגים קטלאנית עם מיונז Pimentón, ו תבשיל עגל קטלאני עם שזיפים ותפוחי אדמה.
הוראות
1
עבור פיקדה: טוסט האגוזים במחבת קטנה, ולאחר מכן להסיר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
מחממים את EVOO בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים את הקורנית, פפריקה, סלרי, עלי מפרץ, גזר, בצל, פלפלים, פלפלים צ ' ילה וזעפרן ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהירקות רכים, 7 עד 8 דקות.
מוסיף את המניה ומבשלים במשך 30 דקות. מערבבים את העוף. מערבבים את picada וזיתים, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת לעמוד במשך 5 דקות. מצקת את התבשיל לתוך קערות רדודות ומגישים עם לחם חם לניקוי. הערה של קוק: התבשיל והפיקדה יכולים להיות בקירור במיכלים נפרדים במקרר לארוחת איפור מראש. לחמם את התבשיל על אש בינונית, הוספת פיקדה וזיתים.