תבשיל עוף שוויצרי אני
תבשיל עוף שוויצרי אני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 569 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 1493 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, לחם מלית לערבב, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל עוף שוויצרי אני, תבשיל עוף שוויצרי, ו תבשיל עוף וברוקולי שוויצרי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מסדרים חזה עוף בתבנית האפייה.
מניחים פרוסה אחת של גבינה שוויצרית על גבי כל חזה עוף.
מערבבים קרם של מרק עוף וחלב בקערה בינונית, ושופכים על חזה עוף.
יוצקים חמאה מומסת מעל, ומכסים בנייר כסף.
אופים 50 דקות, או עד עוף הוא כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.