תבשיל פורטוגזי
תבשיל פורטוגזי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 292 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו 5 זנבות לובסטר, תרמילי אפונה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית מתכונים דומים: תבשיל דגים פורטוגזי, תבשיל דייג פורטוגזי, ו תבשיל דגים פורטוגזי.
הוראות
תצטרך שני סירים גדולים. בסיר אחד לטגן בצל אחד וחצי שום ב 2 עד 3 כפות שמן זית כתית מעולה עד שקוף.
חותכים chourico פורטוגזית לחתיכות הרצוי, ולהוסיף 1 פאונד לתערובת הבצל.
מוסיפים 3 כפות פלפל אדום כתוש בחומץ.
לעשות את אותו הדבר בדיוק בסיר הגדול האחר.
לסיר אחד, להוסיף 4 כוסות מים, 1 פחית עגבניות, קטשופ, allspice פורטוגזית, אם שימוש, ופטרוזיליה קצוצה.
בואו להתבשל במשך כ -10 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה, עורות על, לחתוך חתיכות הרצוי. כאשר תפוחי אדמה כמעט מבושלים, מוסיפים שעועית ירוקה או תרמילי אפונה. אין לבשל את השעועית או האפונה אלא אם כן אתה אוהב ירקות מוגזמים.
לסיר האחר, מוסיפים את העגבניות הנותרות, ויין או ורמוט.
מוסיפים זנבות לובסטר, צדפות, מולים ודגים. קיטור עד רכיכה נפתחת ומגישים יחד עם התבשיל.