תבשיל פטריות טונה
תבשיל פטריות טונה דורש על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך פירורי לחם, חלב, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל פטריות טונה, תבשיל פטריות טונה, ו תבשיל אטריות טעים טונה-פטריות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז תבשיל קדרה 1 ליטר.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בקערת ערבוב, לשלב מרק פטריות, חלב, מלח ופלפל.
מערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים טונה, פטריות ופסטה.
יוצקים תערובת לתבשיל משומן.
בקערת ערבוב אחרת, לשלב פירורי לחם, חמאה ותימין.
מפזרים מעל tope של התערובת.
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות או עד מבעבע וזהוב חום.