תבשיל פיצה תפוחי אדמה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? תבשיל פיצה תפוחי אדמה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך בצל, בשר טחון, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . מתכונים דומים: תבשיל פיצה תפוחי אדמה, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פאטה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מבשלים את הבשר הטחון ואת הבצל במחבת גדולה מעל חום בינוני עד להשחמה שווה.
לנקז את השומן. מתבלים במלח, פלפל ואבקת שום.
מורחים את תפוחי האדמה פרוסים בשכבה על החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מורחים את הבשר הטחון ואת הבצל על תפוחי האדמה.
מניחים פרוסות פפרוני על הבשר הטחון. בסיר מעל חום בינוני, לשלב את מרק עגבניות, מרק גבינת צ ' דר, וחלב. מתבלים עם אורגנו, תיבול איטלקי וסוכר חום.
מערבבים היטב, ומבשלים עד מחומם דרך.
יוצקים את התוכן של צלחת האפייה.
מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום ואופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר את רדיד אלומיניום, מפזרים גבינת מוצרלה מעל, ואופים במשך 15 דקות נוספות, עד הגבינה מותכת תוססת.