קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

תבשיל פסטו-עוף מוקרם

תבשיל פסטו-עוף מוקרם
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל פסטו-עוף מוקרם, תבשיל פסטה פסטו קפרזה, ו עוף פסטו קרמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°. תרסיס כיכר אפייה צלחת, 8x8x2 אינץ', עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
לבשל פסטה 9 דקות לפי ההוראות. חזור לסיר. מערבבים במרכיבים הנותרים למעט גבינה. כפית לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מכסים בנייר אלומיניום ואופים 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
4
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה