תבשיל פרמזן ארטישוק
תבשיל פרמזן ארטישוק עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק במים, פפריקה, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מטבל פרמזן ארטישוק חם, מטבל ארטישוק פרמזן, ו פרמזן חם-מטבל ארטישוק.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים לבבות ארטישוק בקערת ערבוב זכוכית.
מערבבים בגבינה, אבקת שום, מיונז ופטרוזיליה עד מצופה היטב.
תערובת להפיץ בתבנית אפיית זכוכית 9x13 אינץ ומפזרים פפריקה.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) עד מבעבע, על 25 עד 35 דקות.