קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

תבשיל צ'דר ברוקולי

תבשיל צ'דר ברוקולי
תבשיל גבינת צ'דר ברוקולי יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ברוקולי, פלפל, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו 1-2-3 תבשיל צ'דר ברוקולי, תבשיל ברוקולי צ'דר, ו 1-2-3 תבשיל צ'דר ברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לטגן ברוקולי ובצל בחמאה עד פריך-מכרז; להפריש. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, שמנת ו 1-3/4 כוסות של הגבינה. מערבבים בתערובת הברוקולי, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
יוצקים לתוך משומן 3 qt. צלחת אפייה; להגדיר במחבת גדולה מלאה 1 ב. של מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים, חשוף, ב 350° במשך 45-50 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מפזרים עם שאריות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
5
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.