אם יש לכם שמן canolan, מלח, תפוחי אדמה זהב יוקוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו תבשיל צדפות, תבשיל צדפות, ו תבשיל צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מסננים צדפות, הזמנת ליקר (נוזל ממכל צדפות); להפריש.ממיסים חמאה בשמן קנולה בתנור הולנדי על חום בינוני; מוסיפים בצל, גזר וסלרי, ומטגנים 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים יין לבן ומשקאות שמורים לאויסטר; מבשלים 5 דקות, או עד מופחת בחצי. מערבבים בקצפת, תפוחי אדמה מעוקבים, מלח ופלפל; מבשלים 15 דקות או עד שהקרם מעובה מעט ותפוחי אדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של וניל
שדי פסיון אם )
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2 עד 3 כפיות מלח ים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מלח, לציפוי זכוכית
3
מוסיפים צדפות, ומבשלים 3 דקות או רק עד הקצוות מתחילים להתכרבל; מערבבים עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 עד 3 כפיות מלח ים
4
להסיר מהחום, ולהגיש; מפזרים כל מנה באופן שווה עם בייקון מתפורר עירית.