תבשיל קישואים וריקוטה
תבשיל קישואים וריקוטה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 6 . מנה אחת מכילה 62 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, פפריקה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. . וזה די טוב. נסו פריד קישואים פרחים עם באפלו ריקוטה: פיורי di זוקה Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, לזניה זוקיני עם קישואים "ריקוטה", ו קישואים, האם וריקוטה פריטרס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מערבבים קישואים, שום, מנטה, שמן זית, פפריקה מעושנת, ומלח בקערה גדולה עד שקישואים מצופה באופן שווה; להעביר לתבנית אפייה.
Drop dollops של גבינת ריקוטה על גבי תערובת קישואים. מתבלים עם פלפל קאיין.
אופים בתנור שחומם מראש עד קישואים הוא רך וגבינה הוא השחמה, כ 30 דקות.