קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

תבשיל קרואסון חזיר וגבינה

תבשיל קרואסון חזיר וגבינה
תבשיל קרואסון חזיר וגבינה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 292 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בשר חזיר, מלח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-15 דקות. זה מושלם עבור סתיו. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, בשר חזיר וגבינה תבשיל חום, ו ארוחת בוקר חג: תבשיל קרואסון חזיר וגבינה.

הוראות

1
חותכים קרואסונים לחצי לאורכו, וחותכים כל חצי ל 4 עד 5 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
2
מניחים חתיכות קרואסון בצלחת פשטידת 10 אינץ ' משומנת קלות. למעלה עם נקניק וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3
לטאטא יחד ביצים, הבא 5 מרכיבים, ואם תרצה, אגוז מוסקט בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים תערובת ביצה על תערובת בצלחת עוגה, הקשה על קרואסונים עד לצלול בתערובת ביצה. מכסים בחוזקה, ומקררים 8 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
אופים, מכוסה, 35 דקות. לחשוף ולאפות 25 עד 30 דקות או עד השחמה ולהגדיר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.