קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל רביולי עם כיריים איטיים

תבשיל רביולי עם כיריים איטיים
תבשיל רביולי גבינה מבושל איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם רביולי מלא בשר, רוטב עגבניות, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל רביולי עם כיריים איטיים (גודל הקהל), רביולי איטי גביני קל, ו תבשיל רביולי בישול איטי.

הוראות

1
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בתנור הולנדי או מחבת 12 אינץ', מחממים שמן על חום בינוני עד חם. מבשלים בצל ושום בשמן על 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך. מערבבים ברוטב פסטה, רוטב עגבניות ותבלינים איטלקיים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
רוטב פסטהרוטב פסטה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים 1 כוס של תערובת הרוטב בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
הוסף 1 חבילת רביולי קפוא; העליון עם 1 כוס הגבינה. למעלה עם החבילה שנותרה של רביולי וגבינת כוס 1.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
4
יוצקים את תערובת הרוטב הנותרת מעל.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 5 1/2 כדי 6 1/2 שעות או עד חם.
6
מפזרים פטרוזיליה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 48 דולר.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.