תבשיל רביולי עם כיריים איטיים
תבשיל רביולי גבינה מבושל איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם רביולי מלא בשר, רוטב עגבניות, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל רביולי עם כיריים איטיים (גודל הקהל), רביולי איטי גביני קל, ו תבשיל רביולי בישול איטי.
הוראות
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בתנור הולנדי או מחבת 12 אינץ', מחממים שמן על חום בינוני עד חם. מבשלים בצל ושום בשמן על 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך. מערבבים ברוטב פסטה, רוטב עגבניות ותבלינים איטלקיים.
מניחים 1 כוס של תערובת הרוטב בבישול איטי.
הוסף 1 חבילת רביולי קפוא; העליון עם 1 כוס הגבינה. למעלה עם החבילה שנותרה של רביולי וגבינת כוס 1.
יוצקים את תערובת הרוטב הנותרת מעל.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 5 1/2 כדי 6 1/2 שעות או עד חם.
מפזרים פטרוזיליה לפני ההגשה.