תבשיל רוטבגה ותפוחי אדמה
תבשיל רוטבגה ותפוחי אדמה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 174 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פירורי לחם, תפוחי אדמה, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו פירה, רוטבגן ותבשיל גזר לבן עם בצל מקורמל, תפוחי אדמה ולפתות גראטן, ו מחית תפוחי אדמה ורוטאבאגה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 ליטרים מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
מוסיפים רוטבגה; חוזרים לרתיחה, ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה; לחזור לרתיחה, ומבשלים 1 דקה.
לנקז היטב, ולחזור פאן; להפריש.
מניחים קמח, מלח ופלפל בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף חלב רזה, ערבוב עם חוט לטאטא עד מעורבב. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ומבשלים 1 דקה או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום, ולהוסיף את גבינת שמנת ורוטב ווסטרשייר, תוך ערבוב כל הזמן עד גבינת שמנת נמס.
יוצקים מעל רוטבגה ותפוחי אדמה; לזרוק בעדינות מעיל.
תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מכסים ואופים ב 350 במשך 45 דקות.
מפזרים פירורי לחם ופטרוזיליה על תבשיל, ואופים, חשופים, 15 דקות נוספות.