קושימומחה
מוכן ב53 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תבשיל שעועית ירוקה

תבשיל שעועית ירוקה
תבשיל שעועית ירוקה בכיריים הוא צמחוני תוספת. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.07 דולר למנה. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי האוכל האמריקאי. אם יש לכם קוביות קרח, פטריות, שמנת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 53 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תבשיל שעועית ירוקה, תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לשעועית הירוקה: הביאו 6 ליטר מים לרתיחה בסיר גדול. כשהמים רותחים מוסיפים את המלח למים ואז מוסיפים את השעועית הירוקה. מבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
הכינו אמבט קרח: מלאו קערה גדולה באמצע קוביות קרח והוסיפו מעט מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים מסננת ישר בתוך אמבט הקרח. המסננת תמנע ממך לבחור את השעועית מבין קוביות הקרח באמבט הקרח. כאשר שעועית מבושלים, להסיר אותם מן המים החמים עם מסננת ולהעביר אותם מסננת בתוך אמבט הקרח. השתמש בכף כדי לסובב את השעועית באמבט הקרח כך שהם בטוחים להתקרר מיד.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מסננים ומניחים בצד.
6
לבסיס הפטריות: במחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' ממיסים את החמאה ומוסיפים את הפטריות. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומוסיפים את הקאיין והחרדל. מערבבים לתערובת ומבשלים עד שהפטריות מפטירות את רוב הנוזל שלהן, 5 עד 8 דקות. בעזרת מטרפה מוסיפים את השום והקמח לפטריות. כאשר כל הקמח שולב, מוסיפים את ציר העוף. מביאים לרתיחה. טעם לתיבול. מערבבים פנימה את השמנת והשמנת החמוצה ומבשלים בעדינות. ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שהתערובת מסמיכה, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
יוצקים את השמן למחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מחממים ל 350 מעלות צלזיוס.
3
בקערה בינונית שלבו את הקמח והקאיין. זורקים את סיבובי השאלוט לקמח ומנערים את העודפים על ידי ניעור הסיבובים במסננת לאחר שקמחו. בדוק את השמן על ידי הטלת פרוסת שאלוט 1. זה צריך להתחיל בועה ומטגנים בהדרגה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הכן נייר אפייה המצויד במגבת מטבח. זרוק אצווה קטנה של שאלוט לתוך השמן בעדינות מערבולת השמן כפי שהם מטגנים. זה יעזור להם שהם מטגנים בצורה שווה יותר מכל הצדדים. כשהם חומים בהירים עד בינוניים, הסר אותם בעזרת כף מחוררת והניח אותם על מגבת המטבח להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מפזרים מגע של מלח.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
6
להרכבה: מערבבים את השעועית הירוקה וחלק מהשאלוט לפטריות. מבשלים על הכיריים, על אש נמוכה עד שהשעועית הירוקה הופכת רכה כשהיא מנוקבת בקצה הסכין, 10 עד 15 דקות. כשמוכנים להגשה, מעליו את כל השאלוט שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה

מרכיבים

9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1אוראו ממולאים כפולים1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1אוראו ממולאים כפוליםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורןשום, קלוף וטחון (או לשים דרך מכבש שום)שום, קלוף וטחון (או לשים דרך מכבש שום)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1קובייהקרחקרח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד10שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשאלוט, קלוף וחתוך לסיבובים דקיםשאלוט, קלוף וחתוך לסיבובים דקים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית מחרוזת, מסתיים גזוז, שעועית לחתוך במחציתשעועית מחרוזת, מסתיים גזוז, שעועית לחתוך במחצית12 כפיות אבקת שוםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות לבנות, שטף, קצוות חוליים (אם בכלל) הוסרו, פרוס לפרוסות 1/2 אינץפטריות לבנות, שטף, קצוות חוליים (אם בכלל) הוסרו, פרוס לפרוסות 1/2 אינץ