קושימומחה
מוכן ב53 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תבשיל שעועית ירוקה

תבשיל שעועית ירוקה
תבשיל שעועית ירוקה בכיריים הוא צמחוני תוספת. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.07 דולר למנה. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי האוכל האמריקאי. אם יש לכם קוביות קרח, פטריות, שמנת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 53 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תבשיל שעועית ירוקה, תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לשעועית הירוקה: הביאו 6 ליטר מים לרתיחה בסיר גדול. כשהמים רותחים מוסיפים את המלח למים ואז מוסיפים את השעועית הירוקה. מבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הכינו אמבט קרח: מלאו קערה גדולה באמצע קוביות קרח והוסיפו מעט מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מניחים מסננת ישר בתוך אמבט הקרח. המסננת תמנע ממך לבחור את השעועית מבין קוביות הקרח באמבט הקרח. כאשר שעועית מבושלים, להסיר אותם מן המים החמים עם מסננת ולהעביר אותם מסננת בתוך אמבט הקרח. השתמש בכף כדי לסובב את השעועית באמבט הקרח כך שהם בטוחים להתקרר מיד.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מסננים ומניחים בצד.
6
לבסיס הפטריות: במחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' ממיסים את החמאה ומוסיפים את הפטריות. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומוסיפים את הקאיין והחרדל. מערבבים לתערובת ומבשלים עד שהפטריות מפטירות את רוב הנוזל שלהן, 5 עד 8 דקות. בעזרת מטרפה מוסיפים את השום והקמח לפטריות. כאשר כל הקמח שולב, מוסיפים את ציר העוף. מביאים לרתיחה. טעם לתיבול. מערבבים פנימה את השמנת והשמנת החמוצה ומבשלים בעדינות. ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שהתערובת מסמיכה, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
יוצקים את השמן למחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים ל 350 מעלות צלזיוס.
3
בקערה בינונית שלבו את הקמח והקאיין. זורקים את סיבובי השאלוט לקמח ומנערים את העודפים על ידי ניעור הסיבובים במסננת לאחר שקמחו. בדוק את השמן על ידי הטלת פרוסת שאלוט 1. זה צריך להתחיל בועה ומטגנים בהדרגה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הכן נייר אפייה המצויד במגבת מטבח. זרוק אצווה קטנה של שאלוט לתוך השמן בעדינות מערבולת השמן כפי שהם מטגנים. זה יעזור להם שהם מטגנים בצורה שווה יותר מכל הצדדים. כשהם חומים בהירים עד בינוניים, הסר אותם בעזרת כף מחוררת והניח אותם על מגבת המטבח להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
מפזרים מגע של מלח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
להרכבה: מערבבים את השעועית הירוקה וחלק מהשאלוט לפטריות. מבשלים על הכיריים, על אש נמוכה עד שהשעועית הירוקה הופכת רכה כשהיא מנוקבת בקצה הסכין, 10 עד 15 דקות. כשמוכנים להגשה, מעליו את כל השאלוט שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה

מרכיבים

9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1אוראו ממולאים כפולים1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1אוראו ממולאים כפוליםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורןשום, קלוף וטחון (או לשים דרך מכבש שום)שום, קלוף וטחון (או לשים דרך מכבש שום)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1קובייהקרחקרח22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד10שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשאלוט, קלוף וחתוך לסיבובים דקיםשאלוט, קלוף וחתוך לסיבובים דקים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית מחרוזת, מסתיים גזוז, שעועית לחתוך במחציתשעועית מחרוזת, מסתיים גזוז, שעועית לחתוך במחצית11 כף אורגנו מיובשחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות לבנות, שטף, קצוות חוליים (אם בכלל) הוסרו, פרוס לפרוסות 1/2 אינץפטריות לבנות, שטף, קצוות חוליים (אם בכלל) הוסרו, פרוס לפרוסות 1/2 אינץ