תבשיל שעועית ירוקה
תבשיל שעועית ירוקה הוא מזנון אמריקאי. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.08 $ למנה. מנה אחת מכילה 307 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . 177 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פירורי לחם פנקו, פלפל, חמאה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 78% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תבשיל שעועית ירוקה הטובה ביותר , תבשיל שעועית ירוקה ותבשיל שעועית ירוקה .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
חותכים את השעועית הירוקה לשניים אם אתם אוהבים שהחתיכות יהיו קצת יותר קטנות. מטשטש את השעועית הירוקה: מורידים אותה למים רותחים מומלחים קלות ומניחים לשעועית הירוקה להתבשל במשך 3 עד 4 דקות.
מוציאים אותם מהמים הרותחים בעזרת כף מחוררת ומיד צוללים לתוך קערת מים קרים כקרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
מסננים את השעועית כשהיא מתקררת ומניחים בצד.
מוסיפים את חתיכות הבייקון למחבת על אש בינונית. מבשלים את הבייקון במשך 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הפלפלים, השום והבצל, וממשיכים לבשל עד שהבייקון מוכן (אך לא פריך) והבצל מזהיב, 3 עד 5 דקות.
בסיר נפרד ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מפזרים את הקמח למחבת ומקציפים מיד לתערובת אחידה לתוך החמאה. מבשלים דקה או 2, ואז יוצקים את החלב וחצי-חצי. ממשיכים לבשל תוך כדי טריפה מתמדת, בעוד הרוטב מסמיך, כ-2 דקות.
מוסיפים 1 1/2 כפיות מלח, מעט פלפל שחור ואת הקאיין, ולאחר מכן מוסיפים את הגבינה המגוררת. מערבבים בזמן שהגבינה נמסה. מכבים את האש.
מוסיפים את תערובת הבייקון/בצל ומערבבים לאיחוד.
מוסיפים את השעועית הירוקה ומערבבים בעדינות לאיחוד.
יוצקים לתבנית אפייה ומעליה את הפנקו.
אופים עד שהרוטב מבעבע והפנקו מזהיב, כ-30 דקות.