תבשיל שעועית ירוקה עליון
תבשיל שעועית ירוקה העליון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך בייקון, אגוזי מקדמיה, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. מתכונים דומים: תבשיל שעועית ירוקה העליון, תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, ו תבשיל שעועית ירוקה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מניחים את הבייקון במחבת, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז על מגבות נייר. כאשר מגניב, להתפורר ולהניח בצד.
מניחים את החמאה במחבת, וממיסים על חום בינוני. מערבבים בג ' ינג ' ר, בצל ופטריות; מבשלים עד הבצל הוא שקוף ומכרז, על 5 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים ברוטב ווסטרשייר.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים את השעועית, בייקון, ושמנת חמוצה יחד בקערה גדולה עד מעורבב באופן שווה.
מורחים מחצית תערובת שעועית ירוקה על החלק התחתון של תבשיל תבשיל מוכן. מסדרים חצי מערמוני המים על השעועית, ואז חצי מגבינת הצ ' דר, וחצי מתערובת הפטרייה.
מורחים את שאר השעועית הירוקה על הפטריות, וחוזרים על שכבות עם ערמוני המים הנותרים, גבינת צ ' דר ופטריות. למעלה עם אגוזי מקדמיה.
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון הוא חם ורוטב הוא מבעבע, כ 30 דקות.