קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

תבשיל שעועית פינטו

תבשיל שעועית פינטו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל שעועית פינטו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 429 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שעועית פינטו, רוטב עגבניות, צ'יפס טורטיה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 50%. ציון זה הוא מוצק. נסו תבשיל שעועית פינטו, צ'ילה ירוקה ותבשיל מקסיקני בשכבות שעועית פינטו, ו צ'ילי שעועית פינטו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מועכים שבבי טורטיה ומפזרים ל -13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. בקערה גדולה שלבו את השעועית, התירס, העגבניות, רוטב העגבניות ותיבול הטאקו.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים מעל צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 18-25 דקות או עד לחימום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מגישים עם חסה, שמנת חמוצה וסלסה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
Dientes De AjoDientes De Ajo