תבשיל שרימפס ופטה
נזיד שרימפס ופטה הוא תבשיל ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. מתכונים דומים: תבשיל כבש יווני עם פטה, תבשיל חומוס מתובל עם צלי פטה, ו חציל, קורג'ט ונזיד עגבניות עם Quinoan ו Feta.
הוראות
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, 30 שניות יותר.
להעלות את החום עד בינוני ולהוסיף את העגבניות עם הנוזל שלהם, היין, אורגנו, ומלח. מביאים לרתיחה ומבשלים על חום מתון, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ -20 דקות.
מוסיפים את השרימפס והפלפל ומחזירים לרתיחה. מבשלים, מכוסה, עד השרימפס רק נעשה, על 2 דקות. מערבבים את הגבינה ו 3 כפות של הפטרוזיליה.
מגישים עם הנותרים 1 כף פטרוזיליה.
המלצת יין: יין חומצי, אסרטיבי כמו סוביניון בלאן הוא טבעי עם פטה ושרימפס. חפש בקבוק מניו זילנד או מקליפורניה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.