תוספת נודלס הונגרית
סייד נודלס הונגרי היא מנה עיקרית מזרח אירופאית. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 15 גרם חלבון ו-15 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. תמורת $1.0 למנה, מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת פרמזן, רוטב פלפל, גבינת קוטג' וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 יגידו שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 48%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: תוספת אטריות הונגרית, תוספת אטריות ברוקולי ותוספת אטריות צמחיות.
הוראות
מבשלים אטריות ביצים בסיר גדול עם מי מלח רותחים.
בקערה גדולה ממיסים קוביית ציר עוף במים רותחים.
מערבבים פנימה שמנת מרק פטריות, בצל קצוץ, רוטב ווסטרשייר, פרג, אבקת שום ורוטב פלפל חריף. מערבבים פנימה גבינת קוטג', שמנת חמוצה ואטריות ביצים מבושלות.
מעבירים לסיר איטי משומן קלות ומפזרים מלמעלה גבינת פרמזן ופפריקה.
מכסים ומבשלים על גבוה במשך 3 עד 4 שעות.