תוצרת בית "שייק תלתן"
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תוצרת בית "שייק תלתן". מתאים ל-2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 1188 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 82 גרם של שומן למנה. 342 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, סוכר, עלי נענע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב תמצית מנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מנטה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות. נסו שייק תלתן תוצרת בית, שייק תלתן, ו שייק תלתן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני כבד, להקציף יחד שמנת, חלב, סוכר, מלח, חלמונים ביצה עד בשילוב היטב.
מניחים סיר מעל חום בינוני ומבשלים, שטופים מדי פעם כדי למנוע חריכה, עד מתערובת רושמת 145° F.
הסר מחום ומתח לתוך מיכל אטום.
מניחים מיכל מעל אמבט קרח להקציף עד מקורר לטמפרטורת החדר. מערבבים עלי נענע.
הוסף שעועית וניל מפוצלת. מכסה ומקרר רפרפת לילה.
הסר שעועית וניל, להפריש. זן פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה גדולה. לחץ על עלי נענע כדי לסנן את כל הנוזל ואז להשליך את העלים. לגרד זרעי שעועית וניל לטאטא אותם לתוך תערובת מתוחים. זרוק את התרמיל.
להקציף בצבעי מאכל ירוקים ובתמצית מנטה (אם תרצה) ולאחר מכן להעביר פודינג ליצרן גלידה חשמלי נטישה על פי הוראות היצרן עד לתערובת היא העובי הרצוי (צריך להיות בערך עבה כמו לשרת רך).
מעבירים לשתי כוסות ומגישים מיד.