תות-אוכמניות טפיוקה Parfaits
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תות אוכמניות Tapioca Parfaits. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תותים, קורנפלור, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Parfaits טפיוקה תות, קוקוס טפיוקה עם מנגו-סלסה אוכמניות, ו אוכמניות Parfaits (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 2 1/2 כוסות חלב שקדים ואת טפיוקה לתוך סיר כבד. מביאים לרתיחה עדינה, ערבוב מדי פעם, ולאחר מכן להנמיך את החום לרתיחה. מערבבים היטב כל כמה דקות, גירוד התחתון הצדדים כדי למנוע דבק. מבשלים עד פניני טפיוקה הם שקופים בעיקר, 15-20 דקות.
מערבבים 1 כף חלב שקדים שמורות עם עמילן תירס ומניחים בצד.
מוסיפים את חלב השקדים שנותר למחבת יחד עם הסוכר ופול הוניל. להגדיל את החום ואת תערובת לחזור לרתיחה איטית. המשך בישול ערבוב במשך 5 דקות. מערבבים בתערובת קורנפלור ומבשלים עד שהתערובת מתעבה.
מסירים מחום ושופכים פודינג לקערת מתכת עמוקה.
הסר את שעועית וניל, מגרד אותו עם כף כדי לצייר כמה זרעים שלה, ומניח את הקערה באמבט קרח מוכן. מערבבים אותו כל כמה דקות עד שהוא מתקרר, על 10 דקות. בעוד הפודינג מתקרר, לחתוך את התותים ברבעים.
שים אותם במעבד מזון יחד עם צוף אגבה ודופק עד pureed גס. מחלקים את מחית בין 6 כוסות קטנות (8-עוז. כוסות מיץ או כוסות יין לעבוד הכי טוב). לאחר טפיוקה הוא מגניב, לחלק אותו באופן שווה בין 6 כוסות, כפית אותו בעדינות על גבי שכבת תות. מקררים לפחות 15 דקות, עד שמצוננים היטב.
מוסיפים שכבה של אוכמניות לכל פרפה ומגישים.