קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תות ושוקולד אפוי אלסקה

תות ושוקולד אפוי אלסקה
תות ואלסקה אפויה שוקולד עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 685 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך כל מטרה קמח, חמאה, שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אלסקה אפויה תות, אלסקה אפויה עם סורבה קוקוס וגלידת שוקולד, ו שוקולד כפול חמאת בוטנים אוריאו אפוי אלסקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9x9x2 אינץ תבנית אפיית מתכת; שורה תחתונה עם נייר קלף. מערבבים שוקולד מריר, חמאה ושוקולד לא ממותק בסיר קטן על אש נמוכה עד ששוקולדים נמסים ותערובת חלקה. מגניב 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להקציף 3/4 כוס סוכר וביצים בקערה גדולה עד מעורבב היטב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
להקציף בתערובת שוקולד. מנפים קמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח מעל; מערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים עוגה עד העליון נראה יבש ובוחן מוכנס למרכז יוצא עם כמה הבלילה דביק עבה מצורף, על 17 דקות. עוגה מגניבה במחבת לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
חותכים סביב עוגה במחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים קרש חיתוך מעל מחבת והפוך, הקשה את העוגה. לקלף קלף. באמצעות חותך עגול 3 אינץ', לחתוך 6 סיבובים עוגה (לשמור את העוגה שנותרה לשימוש אחר). קו גיליון אפייה קטן עם נייר קלף. סדר קליעי עוגה על גיליון מוכן. באמצעות 2 1/4-עד 2 1/2 אינץ 'גלידה קוטר, כף מקום של גלידת תות במרכז כל סיבוב, משאיר על 1/4 אינץ' גבול רגיל. להקפיא עד גלידה הוא מוצק, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת תותים, מרוככת2 ליטר גלידת תותים, מרוככת
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
קרש חיתוךקרש חיתוך
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
שלב הנותרים 3/4 כוס סוכר וחלבוני ביצה בקערת מתכת גדולה. הגדר קערה על סיר של מים רותחים בעדינות להקציף עד התערובת חמה מאוד, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
הסר קערה מעל מים. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח מרנג במהירות גבוהה עד עבה מאוד billowy, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מניחים גיליון אפייה עם סיבובים עוגה על משטח העבודה. תל 2 כפות ערמות מרנג על גבי גלידה על 1 עגול עוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
מורחים מקצפת באופן שווה מעל לכיסוי, איטום מרנג לגבול עוגה רגיל ומערבלים דקורטיבי. חזור עם קינוחים הנותרים. להקפיא חשף על תבנית אפייה עד מרנג הוא מוצק, לפחות 2 שעות עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
מחממים תנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
העברת קינוחים עדיין על תבנית אפייה מן המקפיא ישירות לתנור.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
אופים עד מרנג הוא חום עמוק כתמים, הפיכת גיליון לפי הצורך אפילו בישול, על 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
העבר לצלחות.