תות ושוקולד אפוי אלסקה
תות ואלסקה אפויה שוקולד עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 685 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך כל מטרה קמח, חמאה, שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אלסקה אפויה תות, אלסקה אפויה עם סורבה קוקוס וגלידת שוקולד, ו שוקולד כפול חמאת בוטנים אוריאו אפוי אלסקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9x9x2 אינץ תבנית אפיית מתכת; שורה תחתונה עם נייר קלף. מערבבים שוקולד מריר, חמאה ושוקולד לא ממותק בסיר קטן על אש נמוכה עד ששוקולדים נמסים ותערובת חלקה. מגניב 10 דקות.
להקציף 3/4 כוס סוכר וביצים בקערה גדולה עד מעורבב היטב, על 1 דקה.
להקציף בתערובת שוקולד. מנפים קמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח מעל; מערבבים כדי להתמזג.
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עוגה עד העליון נראה יבש ובוחן מוכנס למרכז יוצא עם כמה הבלילה דביק עבה מצורף, על 17 דקות. עוגה מגניבה במחבת לטמפרטורת החדר.
מניחים קרש חיתוך מעל מחבת והפוך, הקשה את העוגה. לקלף קלף. באמצעות חותך עגול 3 אינץ', לחתוך 6 סיבובים עוגה (לשמור את העוגה שנותרה לשימוש אחר). קו גיליון אפייה קטן עם נייר קלף. סדר קליעי עוגה על גיליון מוכן. באמצעות 2 1/4-עד 2 1/2 אינץ 'גלידה קוטר, כף מקום של גלידת תות במרכז כל סיבוב, משאיר על 1/4 אינץ' גבול רגיל. להקפיא עד גלידה הוא מוצק, על 2 שעות.
שלב הנותרים 3/4 כוס סוכר וחלבוני ביצה בקערת מתכת גדולה. הגדר קערה על סיר של מים רותחים בעדינות להקציף עד התערובת חמה מאוד, על 2 דקות.
הסר קערה מעל מים. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח מרנג במהירות גבוהה עד עבה מאוד billowy, על 2 דקות.
מניחים גיליון אפייה עם סיבובים עוגה על משטח העבודה. תל 2 כפות ערמות מרנג על גבי גלידה על 1 עגול עוגה.
מורחים מקצפת באופן שווה מעל לכיסוי, איטום מרנג לגבול עוגה רגיל ומערבלים דקורטיבי. חזור עם קינוחים הנותרים. להקפיא חשף על תבנית אפייה עד מרנג הוא מוצק, לפחות 2 שעות עד 2 ימים.
העברת קינוחים עדיין על תבנית אפייה מן המקפיא ישירות לתנור.
אופים עד מרנג הוא חום עמוק כתמים, הפיכת גיליון לפי הצורך אפילו בישול, על 3 דקות.