תות-קיווי טארט
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לך vanillan מיידיות פודינג ומילוי עוגה לערבב, תותים, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת תות קיווי, טארט קיווי תות, ו תות-קיווי-עוגת שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. הפוך את קרום העוגה לפי הוראות על תיבת עבור קרום אחד
פגז אפוי, באמצעות מחבת טארט 9 אינץ 'עם תחתית נשלפת או צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
אופים 9 עד 11 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה בינונית, לערבב מילוי מרכיבים עם חוט להקציף עד מעורבב היטב.
יוצקים לתוך פגז אפוי מקורר. מסדרים תותים וקיווי על מילוי.
בקערה קטנה למיקרוגל, מרמלדת מיקרוגל נחשפה על 5 עד 10 שניות או עד שנמסה.
צחצח פירות. מקררים על 1 שעה או עד שנקבע לפני ההגשה. מכסה ומקרר כל טארט שנותר.