קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 25 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

תות שדה-ריבס וקרם ברים

תות שדה-ריבס וקרם ברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל תות-ריבס וקרם ברים. והוא מספק כ 15 מנות . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-45 היו אומרים שזה פגע במקום. . אם יש לכם קצפת כבדה, עמילן תירס, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. נסו ברי ריבס תות שדה, תותים ריבס פירור ברים, ו ברי ריבס תות כוסמת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה. צ ' יל קערת מתכת במקרר.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים קמח, פקאנים, חמאה וסוכר לבן בקערה ולחץ על התערובת לתחתית תבנית האפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 18 עד 20 דקות; מגניב במחבת על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מערבבים 1 כוס סוכר חום, סירופ תירס, קורנפלור בסיר; מערבבים בריבס. מביאים את תערובת ריבס לרתיחה; להפחית חום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
תן למילוי להתקרר ומערבבים תותים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
6
מקציפים גבינת שמנת עם סוכר של ממתקים בקערה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים שמנת כבדה לתוך קערת מתכת צוננת שוט עם מיקסר חשמלי עד פלאפי ואת הקרם מחזיק פסגות רכות, על 3 דקות. מקפלים 1 כוס של קצפת לתוך תערובת גבינת שמנת; שמורת הנותרים קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מורחים את תערובת גבינת שמנת על קרום מקורר העליון עם תערובת ריבס; כפית את הקצפת הנותרים על שכבת ריבס. מקררים עד סט ומקורר ביסודיות, 3 עד 4 שעות; מפזרים 2 כפות סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כָּתֵףכָּתֵף
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר