קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 25 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

תות שדה-ריבס וקרם ברים

תות שדה-ריבס וקרם ברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל תות-ריבס וקרם ברים. והוא מספק כ 15 מנות . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-45 היו אומרים שזה פגע במקום. . אם יש לכם קצפת כבדה, עמילן תירס, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. נסו ברי ריבס תות שדה, תותים ריבס פירור ברים, ו ברי ריבס תות כוסמת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה. צ ' יל קערת מתכת במקרר.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים קמח, פקאנים, חמאה וסוכר לבן בקערה ולחץ על התערובת לתחתית תבנית האפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 18 עד 20 דקות; מגניב במחבת על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים 1 כוס סוכר חום, סירופ תירס, קורנפלור בסיר; מערבבים בריבס. מביאים את תערובת ריבס לרתיחה; להפחית חום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
תן למילוי להתקרר ומערבבים תותים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
6
מקציפים גבינת שמנת עם סוכר של ממתקים בקערה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
יוצקים שמנת כבדה לתוך קערת מתכת צוננת שוט עם מיקסר חשמלי עד פלאפי ואת הקרם מחזיק פסגות רכות, על 3 דקות. מקפלים 1 כוס של קצפת לתוך תערובת גבינת שמנת; שמורת הנותרים קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מורחים את תערובת גבינת שמנת על קרום מקורר העליון עם תערובת ריבס; כפית את הקצפת הנותרים על שכבת ריבס. מקררים עד סט ומקורר ביסודיות, 3 עד 4 שעות; מפזרים 2 כפות סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן