תות שדה-ריבס וקרם ברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל תות-ריבס וקרם ברים. והוא מספק כ 15 מנות . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-45 היו אומרים שזה פגע במקום. . אם יש לכם קצפת כבדה, עמילן תירס, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. נסו ברי ריבס תות שדה, תותים ריבס פירור ברים, ו ברי ריבס תות כוסמת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה. צ ' יל קערת מתכת במקרר.
מערבבים קמח, פקאנים, חמאה וסוכר לבן בקערה ולחץ על התערובת לתחתית תבנית האפייה מוכנה.
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 18 עד 20 דקות; מגניב במחבת על מתלה חוט.
מערבבים 1 כוס סוכר חום, סירופ תירס, קורנפלור בסיר; מערבבים בריבס. מביאים את תערובת ריבס לרתיחה; להפחית חום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, 4 עד 5 דקות.
תן למילוי להתקרר ומערבבים תותים.
מקציפים גבינת שמנת עם סוכר של ממתקים בקערה עד חלקה.
יוצקים שמנת כבדה לתוך קערת מתכת צוננת שוט עם מיקסר חשמלי עד פלאפי ואת הקרם מחזיק פסגות רכות, על 3 דקות. מקפלים 1 כוס של קצפת לתוך תערובת גבינת שמנת; שמורת הנותרים קצפת.
מורחים את תערובת גבינת שמנת על קרום מקורר העליון עם תערובת ריבס; כפית את הקצפת הנותרים על שכבת ריבס. מקררים עד סט ומקורר ביסודיות, 3 עד 4 שעות; מפזרים 2 כפות סוכר חום.